Min gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lene Wathne, d. 05-01-2014
Tak for en meget interessant hjemmeside. Læser den med stor glæde, den giver mig oplysninger og viden om Møn, som er svær at få . Har læst alle de bøger som er blevet udgivet de senere år, nogle af dem har været meget interessante.
Er flyttet til Østmøn for 7 år siden, så vi har hverken familie eller bekendte som stammer herfra. Til gengæld har det ikke været svært at få kontakter med naboer eller andre mønboere.
Venlig Hilsen
Lene Wathne
Stendyssevej 13, Sømarke
E-mail:
Skrevet af Preben Knud Rasmussen, d. 04-01-2014
Tak for kigget. En meget interessant side
Skrevet af Bodil og John Nielsen, d. 19-12-2013
Hej Ove
En overraskelse af de store, at høre fra dig. Jeg var også med den aften ved lokalhistorisk foredrag, men du har ikke kunnet kende mig og jeg fortrød bagefter at jeg ikke fik hilst på dig. Det er en meget interessant hjemmeside du har og vi glæder os til at studere den nærmere. Min søster og mor kikker også med. Vi bor stadigvæk i Lendemark hvor vi nyder det som henholdsvis efterlønner og pensionist. Vi ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår.
Mange hilsner fra Bodil og John

E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

07.03 | 16:24

Her er trappen flyttet, men vinduer endnu ikke isat, altså også et foto fra før 5. maj 1945.

...
07.03 | 16:22

Dette billede er fra før krigen. Der var vinduer med sprosser på verandaen da hotellet blev indrettet som hospital efter 5. maj 45, + trappen var flyttet.

...
31.10 | 21:02

Hej
Er der nogen der ved hvor mange roeoptager d 210 der er fremstillet
Mvh Peter Brodersen

...
16.09 | 14:40

Personen yderst til højre ER Ejner Lundstrøm - den gang da han var slank.

...